Zavod POGLED    
   

Domov

Cenik

Terapevti

Kontakt

Čuječnost

Članki in terapevtske zgodbe

Knjige

Napoved dogodkov

   
   
     
 

Cenik terapij

Vse kliente najprej povabimo na uvodni terapevtski sestanek, ki je brezplačen. Cena individualne terapije je 50 eur, partnerske terapije pa 60€. Socialno ogroženim nudimo tudi brezplačne terapije.

Cenik za ostale programe

Povpraševanje za Programe in ponudbo Zavoda pošljite na zavod@pogled.si

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji
 
Kupec v spletni trgovini je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob oddaji naročila. Fizična oseba je kupec, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Kupec se z naročilom strinja, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj spletne strani objavil na teh straneh. Družinski in terapevtski center Pogled in fizične osebe medsebojne obveznosti urejajo s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov. 
 
Družinski in terapevtski center Pogled in pravne ter fizične osebe, ki opravljajo pridobitno dejavnost, medsebojne obveznosti urejajo s posebno pogodbo v pisni obliki oziroma sprejemom pogojev ob izvedbi naročila na tej strani. V primerih, ko naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu. 
 
 
Komercialni pogoji
 
Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Vse cene veljajo za en (1) kos v kolikor ni drugače navedeno. 
 
 
Odstop od pogodbe
 
Fizične osebe, ki sklenejo pogodbo na daljavo skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, imajo pravico, da v štirinajstih dneh na naslov sporočijo, da odstopajo od pogodbe, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega naročila na naš naslov v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. V primeru, ko kupec odstopi od pogodbe s sporočilom na e-naslov knjige@pogled.si , mora prejeto blago na naš naslov vrniti v tridesetih dneh po sporočilu. V kolikor kupec izdelek začne uporabljati in si kasneje premisli, izgubi pravico do odstopa od pogodbe. Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost ter v primerih, ko nakup ni izveden na osnovi pogodbe, sklenjene na daljavo, določila prejšnjega stavka ne veljajo. Morebitne zahtevke za vračilo blaga bomo v teh in podobnih primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine. Več o postopku vračila izdelkov, reklamacijah ter uveljavljanju pravic v primeru okvare v garanciji ali stvarne napake dobite na e-naslovu knjige@pogled.si .
 
 
Naročanje - sklepanje pogodbe na daljavo 
 
Sprejeta naročila obravnavamo kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih obveznosti naročilo prekliče v času 24h od oddaje naročila v spletni trgovini. V primerih oddaje naročil z osebnim prevzemom ali drugem izdajnem mestu šteje, da je pogodba dokončno sklenjena s prevzemom in plačilom naročenih izdelkov.
 
 
Načini plačila in plačilni pogoji
 
Izbirate lahko med različnimi varnimi načini plačila.
 
Pošta Slovenije in banke uporabnikom za vsako plačilo obračunajo provizijo skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev. V postopku naročila lahko izbirate med načini plačila, ki so skladni z izbranimi izdelki, načinom dostave ter vrsto kupca. 
 
 
Predhodno plačilo na TRR 
 
Družinski in terapevtski center Pogled posluje po predračunu. 
 
Naročeno blago lahko na katerikoli banki, Pošti Slovenije ali spletni banki plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja Družinski in terapevtski center Pogled. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic in nam tako omogočite, da informacijo o plačilu avtomatično prenesemo v naš informacijski sistem in si tako zagotovite hitrejšo izvedbo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate, da prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil na naš račun, tako da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zalog v času oddaje naročila. 
 
Obvestilo!
Pridržujemo si pravico, da se določeni že prodani artikli iz trgovine odstranijo z zakasnitvijo!


Obdelava in dostava
 
VSI stroški obdelave naročila in dostave enega ali več paketov na naslov v Sloveniji SO VŠTETI v CENO IZDELKOV, ki je navedena v spletni trgovini. Po predhodnem dogovoru izdelke pošiljamo tudi v tujino, pri čemer stroške pošiljanja krije kupec.
 
Dobavni rok 
 
Priprave za dostavo oziroma izdajo vašega naročila stečejo takoj, ko prejmete elektronsko obvestilo, da je vaše naročilo v izvedbi. Predviden rok dostave je pet delovnih dni po prejetem naročilu.
 
Dostava na izbrani naslov - sklenitev pogodbe na daljavo
 
Prizadevamo si za čim hitrejšo dostavo prejetih naročil na vaš naslov. Vse pošiljke po pogodbi dostavlja Pošta Slovenije d.d. Dostavljajo vse dneve, razen ob nedeljah in praznikih. Ob sobotah dostavljajo v ožjem okolišu pošt strankam, ki tudi sicer dobivajo pošto ob sobotah. Ožji okoliš pomeni ulico oziroma kraj, ki ima isti naziv kot pošta. Poseben seznam ne obstaja, zato kupce prosimo, da to preverijo na njihovi pošti. Vaše naročilo bodo dostavili na vhod na izbranem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali pisarni in namestitev izdelka niso vključeni v ceno. Če želite pošiljko sprejeti na svojem službenem naslovu, jo bo ne glede na to, da gre za vaše osebno naročilo, Pošta Slovenije izročila osebi, ki je pooblaščena za sprejem pošte v podjetju. Priporočamo, da se s pooblaščeno osebo za prevzem poštnih pošiljk v vašem podjetju o tem predhodno dogovorite. V primeru težav se obrnite na najbližjo enoto Pošte Slovenije in dogovorite za dostavo. 
 
Osebni nakupi
 
Čeprav prisegamo na spletno prodajo, naše izdelke lahko kupujete tudi na različnih lokacijah, ki jih sproti objavljamo na naši spletni strani. Vse knjige in izdelki so na voljo po ZNIŽANIH CENAH na tematskih večerih in drugih srečanjih, ki jih organizirajo Družinski in terapevtski center Pogled ter partnerji. 
 
Obvestilo!
 
V kolikor izdelka ne boste kupili v roku 30 delovnih dni po prejemu obvestila, da je izdelek pripravljen za izdajo, bomo prednaročilo stornirali.
 
Varovanje osebnih podatkov
 
Družinski in terapevtski center Pogled, se zavezuje, da bo skrbno varoval vaše osebne podatke. Uporabljali jih bomo zgolj za izvedbo nakupov in drugo s tem povezano potrebno komunikacijo.
Vaših podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam.
 
Dodatna vprašanja in odgovori
 
Če na tej strani niste našli ustreznega pojasnila, vprašanje posredujte na e-naslov knjige@pogled.si.
 
 
Ponudbe in programi
Šola čuječnosti
Za učitelje, vzgojitelje in druge pedagoške delavce
Za podjetja
Srečanja ob knjigi
Travma center
Terapevtski program
Individualna terapija
Partnerska terapija
Družinska terapija
Terapija otrok in mladostnikov
Enkratni pogovori
Skupinska terapija
Za starše

 

Julij 2024

Po To Sr Če Pe So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Koledar dogodkov

 

POZOR!

NOVO V 2019! Šola čuječnosti in priročnik Čuječnost za otroke in najstnike

 

 

DO SEDAJ SMO V ZAVODU POGLED IZDALI:

Vzgoja brez drame, celostni razvoj otroških možganov, Daniel J. Siegel, M. D. in Tina Payne Bryson, Ph.D.

 

Vihar v glavi, moč najstniških možganov, Daniel J. Siegel, M. D.

 

Celostni razvoj otroških možganov, Daniel J. Siegel, M. D. in Tina Payne Bryson, Ph.D.

 

Otroška slikanica DIHAM, Andreja Vukmir Brenčič

 

Otroška slikanica MOJE TELO, Andreja Vukmir Brenčič

Čuječnost za otroke in najstnike, priročnik, Debra Burdick

 

  

 
     
  Vse pravice pridržane Zavod POGLED © 2010 - 2024  
 

Postavitev spletnega mesta in gostovanje: Prolog d.o.o., Logatec | 1990 - 2024 | CMSx

Spletna stran brez sejnih piškotov (Session Cookies) ne more delovati pravilno.
Več o tem si lahko preberete na naslednji povezavi www.allaboutcookies.org.
Drugih dodatkov stran nima.